Magic mushroom / Dominikanske Republik  # 4

Vi står på toppen og venter på at rapelle ned af Magic mushroom, og har fået lidt info derom. Ingen smiler og stemningen er lidt trykket, så spørger de andre hvor smilende er blevet af. En af de tyske fyre siger, så fortæl en joke Ricky. Svarer, bare kig på mig her i min halve våddragt, med lyserøde striber. Er det ikke joke nok. Alle griner og det hjælper lidt på stemningen. 

Men tilbage til starten. Vi bliver hentet og kørt op til det højeste bjerg i området. Får vores gear på, også er vi klar. Så begynder vi turen ned i kløften, hvor vi rammer en lille flod, der skal fører os længere ind på bjerget. 

De første 20 minutter går vi på mega glatte våde sten, og det er næsten umuligt at holde balancen, så vi nærmest kravler igennem det. Matt, vores guide forklarer at det er fordi vand gennemstrømningen, ikke er så stor her, så stenene bliver nærmest pudset helt blanke. 

Men vi kom igennem det og starter med nogle små 4-5 meters spring. Så kæmpe vi os igen igennem kløften, og kommer til det punkt jeg har haft kæmpe ærefrygt over, siden jeg fandt ud af at jeg ville til den Dominikanske Republik, det helt specielle vandfald, Magic Mushroom.

Har aldrig prøvet rapelling før, men tænkte det kunne være en god måde at knække den sidste rest af min højdeskræk på. Men der er fandme lang ned, og jeg kan mærke sommerfuglene i maven.

Da jeg først kommer igang er jeg så koncentreret, at jeg glemmer alt omkring mig. Tænker kun på teknikken og alle de gode råd vi lige har fået. Det er en fantastisk følelse, og første da jeg er kommet helt ned, kan jeg mærke hvordan det bobler i hele min krop. 

Ligger og nyder det hele i vandet, da Matt kalder på os, inden under vandfaldet. Så jeg svømmer derhen, og kravler op langs vandfaldets væg, og danm jeg havde det vildt lige der. Havde klaret Magic mushroom og var så stolt. 

Sjovt nok smiler alle lige pludselig. Så vi kæmper os videre og området er helt specielt. Pga af regnen der næsten kommer hver nat, er der totalt frodigt og grønt.  Tror sgu aldrig jeg kommer til at se sådan et smukt og grønt område igen. 

Men dagens højeste spring ventede på os. 12 fucking meter. Det var sgu lige på grænsen må jeg indrømme. Og danm det var vildt. Næsten lidt for vildt. Men vidste godt man ikke skulle stå og tænke over det, så sprang bare ud i det. 

Vi sluttede af med lidt rapelling igen, ved et pænt stort vandfald. Alle støttende hinanden og kom med gode råd. Sjovt som man hurtigt bliver rystet sammen, når man oplever nogen ud over det sædvanlige. Det var igen helt fantastisk, og havde nok lidt for meget fart på. Men blev lige kaldt tilbage til virkeligheden da den ene fod gled lidt, og jeg lige røg et par meter til siden. 

Nu skulle vi bare tilbage til lejeren, men en time tog det at komme op af bjerget, igennem skoven og en lille landsby, og jeg var fuldstændig smadret da vi nåede frem. De sidste fire timer havde pumpet mig for alt energi. Men en hyggelig frokost med noget lækkert dominikansk mad, og nogle store øl ventede på os, så det hjalp.  WHAT A DAY. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s