Sosua / Dominikanske Republik # 2

Efter tre dage på stranden var det blevet tid til lidt action. Så tog på tur til de 27 vandfald. I bussen på vej derud faldt jeg hurtigt i snak med Johan, en super flink fyr fra Aalborg, som jeg hang ud med resten af dagen. Men først skulle vi lige igennem junglen, diverse vandløb og op af bjerget, og efter en times tid var vi fremme. 

De 27 vandfald var delt op i spring og sliders, som er nogle naturlige rutsjebaner som vandfaldene har skåret igennem klipperne. Så vi startede i den bløde ende men nogle små spring. Men en russisk pige var allerede meget bange, så tog hende lidt under min vinge. Fandt ud af at hun ikke kunne svømme, og hendes kæreste hjalp hende ikke en skid. Sikke en nar. 

Allerede på de første sliders fandt man ud af at man skulle holde albuerne godt ind til kroppen, for både mig og Johan fik nogle gode hudafskrabninger, men det var en god huskekage til resten af turen.

Det fedeste var dog springene som blev højere og højere. Men det der gjorde det totalt adrenalint fyldt, var at man skulle ramme vandet nogen helt specielle steder. Sprang du to meter for langt eller kort, røg du direkte ned i klipperne. Johan var tæt på den ene gang, da han sprang lidt for langt, og han så lidt rystet ud da jeg talte med ham lidt efter. 

De stille passager hvor man bare lå og flød ned igennem klipperne, var så fantastiske. Området var overdådige smukt, og man fandt hele tiden nye detaljer der overraskende. 

Dagens højeste spring var fra 8 m, og må indrømme at lige da jeg så det, blev jeg lidt skuffet. Men da jeg stod på kanten, og hørte guiden forklarer mig lige nøjagtig hvor jeg skulle ramme vandet, blev jeg sgu nervøs. Sprang og syntes jeg hang i luften i lang tid, men landede helt perfekt. Klart dagens højdepunkt. Tror kun halvdelen af vores gruppe tog dette spring, da man også havde muligheden for at gå uden om. Men min første tanke da jeg ramte vandet var, mere mere. 

Dagens sidste slider var klart den fedeste af dem. Der var så meget kraft og fart på, at man blev spullet ud. Det var super fedt. 

Det var sgu en af de dage jeg sent vil glemme. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s