Sosua / Dominikanske Republik  # 1

Blev hentet i lufthavnen og to minutter efter, lå vi og legede Formel 1 på de lokale veje. Men er snart vant til det, så fik bare griner over hvor hjernedødt de kører. 

Sosua er en lille badeby, med tre fantastisk strande inden for små 10 minutters gang. Men byen er stadig lidt ramt efter den store orkan i november, som næsten smadrede den anden siden af øen, hvor Haiti ligger. På denne del af øen var oversvømmelser det største problem, og flere veje er skyllet helt væk. Men de kæmper en daglig kamp for at få det op og køre igen. Og folk er skide søde og stemningen er dejlig layed back. 

Så efter at have tjekket byen lidt ud endte jeg nede på stranden,  hvor en Ceviche og en stor Presidente lokkede mig til en af boderne, mens solen var på vej ned. Det var sgu en god start. 

De første tre dage har jeg brugt på stranden, men syntes godt nok at huden føles lidt sprød, men det må så være priser når man er en lille solkonge. Vandet er super klart og 25 grader, og det var fandme dejligt at kunne bade igen efter en lang vinter. 

Lige ved siden af hvor jeg bor ligger en baseball bane, hvor der bliver trænet fra kl 7 til 23 i alle aldersgrupper. Men forleden aften da jeg var på vej hjem var der gang i en kamp. Så sætte mig ind på den lille tribune, lige bag slåpladen. Det lokale hold hed Vikings, så var ikke så svært at finde ud af hvem jeg holdt med. Jeg ved jo godt at national sporten i den Dominikanske Republik er baseball, men blev alligevel totalt imponeret af deres niveau. Hold kæft de var gode. Score tavlen virkede desværre ikke, så var lidt svært at følge stillingen. Men så tre homeruns og Vikings endte med at vinde. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s