Berlin / Tyskland # 5

Torsdag tog vi en tur ud til det Olympiske Stadion, hvor vi fik købt en guidet tur rundt på hele stadion. 

Det er virkelig et kæmpe stort stadion, men guiden kom godt rundt om både arkitektur, historie og sport. Mor blev pænt imponeret da han viste os Fürer balkonen hvor Hitler åbnede legende i 1936. 

Personligt syntes jeg det var vildt fed at se omklædningsrummet hvor FC Barcelona fejret sejren i Champions league i 15′. I det mega store boblebad, var hele loftet stadig fyldt med mærker fra champagne propper. Olé. Og fire etager nede under græstæppet, er der selvfølgelig også lige en kirke, hvis nogle lige stod om manglende sådan en. 

En super fed tur, og er jo altid hyggeligt at gå rundt med en der har nøgler til det hele. 

Det var om alle de andre dage trykkede varmt, så vi gik over på siden af stadion, hvor det Olympiske svømmestadion ligger. Det var her hvor Lille henrivende Inge fik bronze. Så skulle da lige ha en dukkert til at køle mig af. Stedet var ikke så stort, men alligevel imponerende. 

Fredag tog vi ud til East side gallery, hvor også The Wall museum ligger. Der gik vi lige rundt en times tid, og blev lidt klogere på murens historie. Så gik vi en tur langs muren og så alt graffitien. Nogle mere ikonisk end andre. 

Frokosten tog vi på vores favorit restaurant, Madami, en vietnamesisk en af den helt originale slags. Har sjældent set min mor spise så meget. Men er osse noget fantastisk mad de serverer. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s