Berlin / Tyskland # 4

Så blev det onsdag, og havde glædet mig overdrevet meget til at komme ud og køre i de små Hotrod biler. Så tog U-Bahn ude til Friedrichshain, hvor vi skulle mødes i et område der mindede om Christiania for tyve år siden. 

Vi lærte så bilerne at kende på området, og gjorde os klar til at køre ud i byen. De andre virkede lidt nervøse, men jeg prøvede at lette stemningen lidt, og det hjalp. 

De første ti minutter af turen grinte jeg så meget at jeg fik smittet de andre. Hold kæft det var griner. Hotrod’erne var vildt hurtige i optrækket, motor lyden var perfekt, og følelsen af at sidde så langt nede, gjorde at de virkede endnu hurtigere, end de var. 

Guiden havde fortalt os at vi ville få en masse opmærksom den dag, og det var sgu ikke løgn. Folk vinkede, gav os tommelfingere opad, og smilede over hele hovedet når de så os. Et hold kinesere tog dog prisen da de alle skulle have billeder af os, give high five og sluttede med at klappe af os da vi kørte videre. Jeg grinte så meget af dem at jeg var ved at køre galt. 😊

Vi kørte rundt i byen i to timer, og hold kun en enkelt lille drikke pause, inden vi var på farten igen. 

Vi fik fra starten af turen at vide vi ikke måtte køre hurtigere en 50 km i timen. Men vi lå konstant over den fart, og ned igennem Tiergarden fik jeg den op på 82 km. Næsten topfart. Fuck det var fedt. Har sgu sjældent moret mig så godt, og smilet fra øre til øre blev der resten af dagen. Kan virkelig ikke anbefale denne tur nok, så prøv det hvis i kommer til Berlin. 

Og nå ja, så var mor og jeg lige inde og se museumet der hedder Terrorens Topografi om morgenen. Et fedt sted som fortalte historie om hvordan nazisterne kom til magten i 33′ og hele historien fremad, og osse om efterspillet da krigen var slut. 

Tjek lige de her nazisterne som blev anholdt efter krigen. Skulle de være den ultimative race. De ligner sgu mere en flok mongoler. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s