Berlin / Tyskland # 1

Så er min mor og mig kommet til Berlin, hvor vi skal lege turister på den helt store klinge. Vi har lejet en penthouse lejlighed i Wedding, og selv om turen op på 6 sal er lidt hård for min mor ( okay osse for mig ) så er vi pænt tilfreds med stedet. 

Vejret er fuldstændig vildt, omkring 32 grader. Så søndag tog vi ud til loppemarked i Mauer Park, som var vildt hyggeligt. En kæmpe pærevælling af alt muligt, lige fra møbler, tøj, kunst og en masse mad boder.

Vi faldt også over noget lækkert undertøj til min far. Men det var nok lidt for småt. Ville sgu ellers gerne ha set ham i det. 😆 Og da det så var aller varmest, så jeg en bod der solgte min yndlings drik fra Vietnam, sukkerrør juice. Fuck det var godt, lige som jeg huskede.

Bagefter tog vi ind til natur historiske museum, hvor der var en udstilling om dinosaurer, jeg gerne ville se. Man ved jo godt at de var kæmpe store, men at stå foran et 13 meter højt skelet, gjorde fandme stort indtryk. Ude i siden var der nogle kamera, og når man så kiggede på den store dino igennem det, fik den først muskler, så hud og hår og så begyndte den at bevæge sig. Det var vildt cool lavet og selv min mor var imponeret. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s