Sihanoukville / Cambodia # 7

Nu havde vi været en uges tid i Otres Beach, så vi var klar til lidt flere oplevelser. Så vi blev hentet af Pacman, og kørt til Sihanoukville i hans super tuk tuk. Det var to engelske pige som drev Fun Buggy’s, og efter lidt regler satte vi os ned i vores Beach Buggy’s og gjorde os klar. Rattet sad lige mellem mine knæ, og selen kunne slet ikke nå rundt om mig. Men vi kom afsked og startede med at køre gennem Sihanoukville’s meget underlige trafik, hvor alle kører ud foran hinanden hele tiden, men det var faktisk ret underholdende. I udkanten af byen kom vi så igennem de første slumkvarterer, og over alt myldrede det ud med børn, der ville give high five. De var mega søde og super glade for at se os, og vores sjove Buggy’s.

image

image

image

Ude ved en sø stoppede vi for at få en tår kildevand, og Shelly vores guide fortalte at søen var byens vandreservoir ,når de nogle år var extra hårdt ramt af tørken. Sådan havde det fungerede i 40 år. Men nu var det så blevet solgt til nogen private, og ingen vidste hvad det ville komme til at betyde for byen. Typisk Cambodia sagde Shelly. Korruptionen ses overalt.

image

image

image

Efter lidt griner kørsel kom vi til et lille vandfald, og vi fik hurtigt øje på en lille ris snack, vi bare måtte smage. Guf.

image

Bagefter gik vi så ned af klipperne i den ene side, til vi kom ned til vandfaldet. Det var ikke specielt stort, men hyggeligt, og hold kæft hvor var det fedt at få en skyller, i 35 graders varme.

image

image

image

image

image

image

Så var det tid til dagen mest støvede veje. Man var simpelthen tvunget til at ligge 20-30 meter bagved, når de kæmpe støvskyer rejste sig. Men det var sgu sjovt at kører gennem dem, uden at vide hvad der kom på den anden side.

image

image

image

Da vi kom til et udsigt punkt, lå der et hus bygget som et skib, og selvfølgelig var ejeren politichefen i byen. I følge en ny lov må politiet beholde 90 procent at alle de bøder de kraser ind, så de få fyldt deres lommer godt op, de lokale oste.

image

image

image

image

I en grusgrav på vej tilbage til byen, fik den så lidt gas igen. Og tjek lige buggy nr 1, et stil ikon uden lige.. Hehe

image

image

image

Til sidst kørte vi igennem en mudderpøl, som vidste sig at være en kloak. Sjovt men ikke særligt lækkert. Fy for helvede det stank.

image

image

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s