Otres Beach / Cambodia # 6

Vi havde snakket om at vi skulle ud og fiske, så havde fundet en god båd på TripAdvisor, vi gerne ville ud med. Men han var så sløv til at svare tilbage, og måtte flere gange ringe til ham, selvom han havde lovet at sende alle informationer til min E-mail. Så vi droppede ham og hyrede istedet en lille lokal båd, så kunne vi nemlig både fiske og snorkel lidt.

image

Så vi nåede lige et par timer på stranden, inden vi blev hentet ved middags tid. Kaptajnen var en 15-16 årige knægt som troede han var gangster, og som havde et kæmpe attitude problem. Vi grinede bare af ham i starten, selvom han spillede total smart. Så vi sejlede i en times tid, over til det første fiskested, og gik igang med at fiske. Vi fangede hurtigt fire fisk, men de var meget små, og det var desværre hele vores fangst den dag.

image

image

image

Knægten begyndte så at blive pænt ubehagelige, og sagde alt muligt lort, og ville blandt andet ha penge for alle tyve øl, selvom vi kun havde fået to hver. Vi prøvede så flere gange at fortælle ham, at han skulle ta det med ro, og slappe lidt af. Men hans modsvar var at spørge om vi ikke skulle sejle tilbage hver andet minut, selvom vi allerede havde betalt for fem timer på vandet. Til sidst blev det sgu for meget for os, og der blev snakket med pænt store bogstaver, i fem minutter. Hans gangster stil forsvandt lyn hurtigt, og han blev vist lidt bange, men det var sgu hans egen skyld. Men han fattede det åbenbart, for vi havde det fint sammen resten af turen.

image

En lille ø hvor vi kunne snorkle var næste punkt på dagsordenen. Vejret var helt perfekt, så vi sad ude i fronten af båden, og blev godt bagt.

image

Da vi så ankom til øen, så det ud som snorklingen ville blive lidt trist, da det så mørkt og dybt ud. Men knægten sagde vi bare skulle svømme 20 meter ind mod kysten. Og rigtig nok. Efter små ti meter så vi korallerne, og nede imellem dem en masse søpindsvin, med meter lange pigge. Korallerne var nok det vildeste vi så. De var formet som store åbne rosenblade, og de største var op til tre meter brede.

image

Bagefter fiskede vi lidt mere, og fik en dukkert, inden vi sejlede tilbage. Selvom knægten var lidt umulig i starten, var det sgu en hyggelig dag.

image

image

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s