Otres Beach / Cambodia # 5

Så var det blevet tid til anden del af vores ferie. Så vi fløj en times tid sydpå, i et mega lille fly, og landene i Sihanoukville. Byen er et fest sted i den dårlige ende af skalaen, og ikke lige det vi søgte. Så vi havde valg at bo fem kilometer op af kysten, i en lille by kaldet Otres Beach. Det vidste sig at være et helt perfekt valg. By og by er måske så meget sagt, da den består af ca 800 strand, restauranter, kiosker, osv.

image

image

image

Men det fede ved denne by er stemningen. Den er virkelig hippie agtig, og lidt som at komme tilbage til 70’erne, og det hele handler om at hygge sig og nyde stranden og det helt klare vand. Så de første fire dage flød vi på stranden hele dagen, og spiste konstant. Lidt drinks blev det da også til, men kun på et hygge plan. Maden herude er i top, og et par gange har vi siddet helt nede i vandkanten, og spist 5 dollars BBQ. Genialt. Stranden er jo ikke så stor, så der er ikke mange strandsælgerer. Men dem der er, lærer man hurtigt at kende. Vores favorit er en lille cambodiansk kvinde, der sælger den mest fantastiske ananas og andet godt frugt.

image

image

En af dagene var vi på jagt efter en større kuffert til Brian, så vi tog ind til Sihanoukville. Men efter to timer med gadebørn, alkoholikere og dårlig stresset stemning, kom vi hurtigt på andre tanker, og kørte tilbage til vores lille perle.

image

Lørdag aften er højdepunktet i byen, da alle samles på Otres marked, og selvfølgelig skulle vi også der ud. Hele markedet er opbygget med en scene udover en sø, en stor bar i midten, og boder i begge sidder. Der var ikke særlig mange boder, men vi fik sgu alligevel købt nogen super fede håndlavet ting. Hele aftenen spillede forskellige bands, nogle bedre end andre, men hen på aftenen var det helt magisk. Alle folk var super glade og dansede og hyggede sig. Som sædvanlige åd vi hele tiden, i de forskellige boder, og vi nåede op på 9 retter i løbet af aftenen. Nogle store andre små. Men drinksene var der hele tiden gang i, og vi blev godt stive til sidst. Fed aften med en masse sjove grineflip.

image

image

image

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s