Siem Reap / Cambodia # 3

Har i mange år døjet med en frygtelig højde skræk. Men gider fandme ikke at lade den styre, hvad jeg skal foretage mig. Så igår blev vi hentet, og kørt til Angkor Wat Parken, hvor vi havde booket en tur hos Flight of the gibbon. Turen kan nok bedst beskrives som en svævebane på EPO. Højeste punkt 45 meter, og den længste line, ufattelige 300 meter. Men først skulle vi lige ha en masse sikkerhedsudstyr på.

image

image

image

Efter en kort introduktion til sikkerheds reglerne, var det tid til at komme op i højderne. Havde det pænt underligt i hele kroppen, men var heldigvis ikke den eneste.

image

image

Den første bane var nok det væste, men når man først fløj igennem luften var det fantastisk. Der var to amerikanske par med, og et fra Canada. Og alle bakkede op om hinanden, og stemningen var fyldt med adrenalin og glæde.

image

image

Flere gange i løbet af dagen, skulle vi over nogle hængebroer, men efter de to første baner kom den sygeste af dem. Halvdelen af brædderne var fjernet og man kunne se jorden 30 meter under en. Den svingede selvfølgelig også helt vildt, og mine ben blev sgu lidt tunge halvvejs ude på den. Men kom da over. 😃

image

Så gik det ellers bare opad, og opad. Og hver banen var vildere end den forrige. Kan slet ikke beskrive, hvor cool det var.

image

image

image

Da vi manglede fire baner, var det tid til en vand pause i 45 meters højde. Alle var helt opkogte, med Brian svedte helt vildt. Det tap dryppede af ham. Men udsigten var fremragende, og vi så frem til den næste bane som var den længste på 300 meter.

image

image

300 meter med kilden i maven, og havde sgu svært ved ikke at smile over hele hovedet. Klart dagens højdepunkt.

image

Vi kørte så de sidst baner, og sluttede med at rapelle os 20 meter ned. De andre fik griner da jeg kyssede jorden, da jeg endelig var helt nede.

image

image

image

På vej tilbage prøvede vi at lokke en fugleedderkop op af sit hul, men den gad sgu ikke. Så vi sluttede af med en hyggelig frokost, hvor Donald Trump selvfølgelig var det store samtale emne.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s