Siem Reap / Cambodia # 2

I tirsdags skulle vi ud og se Angkor Wat, men måtte aflyse i sidste øjeblik, da alt løb direkte igennem mig. Så vi har bare hygget os, med lidt shopping, massage, dejlig mad, også prøvet at hjælpe de hundredvis af tiggere der er i byen. Men kan jo ikke hjælpe alle, men vi gør det så godt vi kan.

image

Idag torsdag var jeg så endelig blevet så frisk, så vi kunne komme på tur til Angkor Wat. Vi blev hentet tidligt og første stop var Ta Prohm, som er kendt for de store træer der vokser direkte ud af templet, og osse der en del af Tomb Raider filmen er optaget. Var virkeligt et helt specielt sted.

image

image

image

image

Vi kørte så videre til Victory Gate, som er indgangen til Angkor Thom området, og fætter fik lige en dejlig kold kokosnød, inden vi forsatte.

image

image

image

Næste punkt på dagsordenen var min personlige favorit. Bayon templet som er fyldt med de mest fantastiske ansigter overalt. Man fatter sgu ikke, de har kunne holde sig så flotte i 800 år. Var fuldstændig fascineret af dem. Da vi var på vej ud, stod en gruppe kinesiske kvinder og viftede med armene, mens de fik taget billeder. Hoppede ind i gruppen og lavede en vindmølle med armene, og de gik helt amok, også skulle de alle sammen ha en billede med os, mens de grinede og hvinede. De fandme underlige de kinesere. Top griner

image

image

image

image

image

image

image

Vores sidst stop var hoved templet, Angkor Wat, som hele området er opkaldt efter. Der var pænt mange mennesker, men gjorde ikke så meget da der var mange små gange og kroge man kunne tjekke ud i fred.

image

image

image

image

Templet er bygget af kæmpe sten blogge, og vi gik og funderet over hvilket mega arbejde, det måtte ha været at bygge det midt i junglen i 1200 tallet. Alle vægge, lofter, gange osv, var udsmykket med de mest fantastiske udskæringer, og det satte vores fantasi igang, og vi gik og talte om hvordan de mon havde levet den gang.

image

image

image

image

image

image

image

image

Udenfor templet lå nogle snuskede gadekøkkener, og vi bød vores chauffør på en frokost. Maden var nok det bedste vi havde prøvet ind til da. Og fedt at høre lidt om hvordan Cambodianerne får hverdagen til at hænge sammen. Mens vi sad og spiste kom der en lille dreng hen, og var meget imponeret over fætters tatoveringer. Brian spurgte ham så om han ville ha en af dem. Han virkede lidt skræmte, men kom hurtigt tilbage med en lille økse og sagde ja tak. Vi var flade af grin. Cool kid. På vej tilbage var vi begge helt oppe og ringe over en fed oplevelse.

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s