Siem Reap / Cambodia # 1

Turen her ned var sgu lidt lang, da den gik over Amsterdam – Hong Kong – Siem Reap. Men det hele gik lige efter planen, så da vi først ankom, gik der ikke mere end 10 minutter før vi var i poolen, på vores lille hyggelig hotel

image

Trafikken her nede er fuldstændig vanvittigt, kun Vietnam overgår det. Men tuk tuk’erne kører pænt langsom, måske pga vores vægt tilsammen. Den første aften var vi så på en Khmer restaurant, men lokal dans, og borde hvor man nærmest lå ned. Fedt sted.

image

Bagefter fik vi lidt drinks hist og her, mens vi gik rundt i byen og prøvede at danne os et overblik. Siem Reap er en pænt stor by, men pga der ikke er nogen højhuse virker den mindre end den er. Her minder lidt om Thailand, hvis man ellers tænker Thailand som det var for 40 år siden. Alt er lidt mere primitivt, men her er en super stemning.

image

image

image

Imorgen, tirsdag skal vi tidligt op, da vi bliver hentet kl 7 30, så vi kan komme ud og se Angkor Wat. Det glæder jeg mig fandme til. Har været på min Bucket list i mange år. 😆

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s