Ang Thong National Marine Park / Thailand # 10

Vågnede da solen var ved at stå op, gik ned under og satte mig med fødderne ud over kanten. De andre sov stadig, og det passede mig fint. Sad i lang tid og kiggede ud over vandet. Pludselig cirka fem meter fra mig, kom en lyserød delfin op til overfladen og kiggede på mig. Vi nåede lige at få øjenkontakt inden den var væk igen. Fantastisk måde at starte min sidste dag, her på båden. Strømmen var lidt vild denne morgen, så låg ved siden af båden, og svømmede, men kom ingen vegne. Lidt sjovt. Men vi tog over til den samme strand, som dagen før, hvor vi skulle se en stor grotte.

image

image

Julian pegede ind på stranden nede i den ene ende, hvor grotten skulle lige. Troede derfor at det var indgangen til den, men nej nej. 200 meter op ad igen skulle vi. Fulgtes med Andreas, og vi holdt lidt pauser på vej op, for ville fandme se den grotte.

image

image

image

Op kan vi da osse, og den var en kæmpe en. Både nedad op op ad, åbnede grotte sig for os. Drypstens formationer, flotte klipper, og en åbning helt oppe i toppen. Virkelig en af de vildeste grotter jeg har set.

image

image

image

image

image

image

Da vi kom ned tog vi en dukkert igen. Var hel vild med den strand. Sandet var så blødt, og vandet alt for lækkert.

image

Mit cruise skulle desværre slutte her, da jeg skulle tilbage til Koh Samui. Så tog kajakken ud til båden, og fik lidt frokost. De andre skulle tilbage til Koh Tao, så de ville få frokost på vej dertil. Fik pakket alt min bagage, også var det tid til at sige farvel, især til mit team. Da long tail båden sejlede mig ind på stranden igen, stod de og vinkede og råbte efter mig. Blev helt rørt, fuck nogle dejlige mennesker. Vil aldrig glemme den tur.

image

Fra venstre. Nils, Julian, Clint, Andreas, Mig, Susanne, og Thomas med sin klamme kasket 😜

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s