Ang Thong National Marine Park / Thailand # 9

Vågnede på dag to af mit lille cruise, og var godt smadret. Havde vendt og drejet mig en del, den nat på de tynde madrasser.

image

De andre kunne vist god fornemme, at de lige skulle lade mig vågne i fred. Kunne ikke helt komme igang, så hoppede i vandet, og svømmede en tur. Da jeg kom op af vandet spurgte Thomas mig, hvorfor jeg ikke havde en kasket, til at skærme lidt for solen, eller i det mindst lidt hår. Svarede, at hvis jeg havde haft lige så klamt hår som ham, ville jeg også gå med kasket på, hele tiden. YES yes yes, råbte han ud over hele båden. Ricky er fandme endelig vågnet, og gav mig et high five. Sådan en fyr, kan man sgu da ikke andet end holde af.

image

Fik lidt morgenmad, og sejlede så over til en dejlig strand, hvor der skulle være et View point, ud over det meste af marine parken.

image

image

Lige bag stranden, var der en del træer, fyldt med aber. Aberne i Thailand, kan nogen gang godt, være lidt aggressive, pga turisterne fodre dem. Men de her var rigtig søde og rolige. De hyggede og legede med hinanden, og det var især cool, at se en moder, med sin lille røde baby i favnen.

image

image

image

image

Der var 500 lodrette meter op, og tvivlede lidt på om mit knæ kunne holde til det, men gad sgu ikke at gi op på forhånd, selvom det var ca 35 grader. Så op gik det. I starten var der nærmest en lille sti, imellem alle klippestykkerne.

image

Men den forsvandt hurtigt, også var der kun, glatte, spidse klipper og et reb tilbage. Klarede det 300 meter op hvor der var en platform, med en dejlig udsigt, hvor man lige kunne holde en pause. Svedte mere end jeg nogensinde tror, jeg har svedt før. Knæet føltes som om, det var ved at hoppe ud af mit ben, og jeg var helt færdig. Udsigten her var fantastisk i sig selv, men Niels sagde den var endnu bedre på toppen, da han havde været der før. Gav ham så mit kamera, så han kunne tage et billede på toppen, hvilket han gjorde. Fed udsigt, ikk.. ☺

image

Clint kom ned, ikke så lang tid efter mig, og lignede en der var ved at besvime. Prøvede at få lidt vand i ham, men han var helt væk, og kunne ikke engang huske det da vi senere talte sammen, ude på båden. Vi andre tog en svømmetur i det fuldstændig klare vand, og fik kølede os lidt ned.

image

Vi sejlede så lidt rundt, svømmede, snorklede, og brugte vores kajakker. Der var super smukt over alt, og ville gerne ha taget lidt flere billeder. Men var drivvåd det meste af tiden. Kaptajnen, Julian, og et par af franskmændene, tog ind på en lille øde strand, og fandt lidt hjertemuslinger. De blev kokkereret, og smagte virkelig godt, selvom de var lidt små.

image

image

image

image

Efter lidt god mad og mange sjove historier, havde jeg helt ondt i kæben, af at grine så meget. Da det blev mørkt, smed vi noget grønt lys ud over siden af båden, for at tiltrække blæksprutter, og begyndte at fiske. To på båden fangede en hver, men de var ret små. Selv om klokken kun var 10, gik de fleste af os til køjs, efter en dag fyldt med fede oplevelser.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s