Koh Tao / Thailand # 6

Skulle til Koh Tao et par dage, så jeg sad og ventede på færgelejet, og var lidt utålmodig. Færgen var selvfølgelig forsinket, med mere end en time. Typisk Thailand. Rundt om mig, sad et par og snakkede med en fyr. Kunne ikke lade være med at blande mig, efter lidt tid, også gik snakken ellers. Parret var fra London, og fyren fra Canada. Alle tre var skide søde, og vi fulgtes af hele vejen, over til Koh Tao. Tim og Claire, havde dejligt koldt wienerbrød med, og Jean-Paul bød på koldt øl. De fik virkelig gjort, så at min færge tur, gik som en leg.

image

image

Jean-Paul fik vores navne, og lovede at skrive på Facebook, så vi kunne feste lidt, samme aften. Min hotel lå lige ned til stranden, i Mae Haad, og var lidt en opgradering fra det sidste sted, som slet ikke var dårligt.

image

image

Gik en tur op i byen, som næsten kun bestod af to lange gader, og fik de bedste taco’er, jeg har fået i flere år. Især den hjemmelavede dressing, var klasse.

image

Tilbage på hotellet, var jeg begyndt at blive lidt sløv, da jeg fik en besked fra Jean-Paul, om vi ikke skulle mødes på en strandbar, i Sairee Beach, hvor han allerede sad. Selvfølgelig skulle vi det, så fandt en taxa, og kørte afsted. Tim og Claire boede på den anden side af øen, og turen var vist lidt for lang, til at ta den igen. Men fandt efter lidt besvær, den lille bar, helt nede i den ene ende af stranden, og havde drukket den første øl, næsten inde den ramte baren. Havde det en anelse varmt. Vi fik et par drinks, og drev videre ned af stranden, og fik lidt flere. Vi talte om alt mellem himmel og jord, og blev enig om at deres ild-danser, her på stranden, ikke var halvt så gode, som dem på Phi-Phi øerne. Men så gik de ellers igang. Danm de var vilde. Så vi nød showet, og bøjede os i støvet, for dem.

image

Så var det tid til at prøve nogle af deres små spande, fyldt med Vodka Redbull. Vi var godt stive, og vi mødte en masse top underlige, men sjove folk. Vi fik lidt mere spand, også var vi lige pludselig gået for langt. Vi gik og gik, og kunne ikke finde byen, men vi var flade af grin det meste af tiden. Da vi endelig kom tilbage til byen, så vi et sted med live musik, og gik der ind. Fedt sted, med et par forskellige piger, der optrådte.

image

image

Vi var godt oppe og køre, da Jean-Paul fik dem overbevist om, at han skulle gi et par numre, på scenen. Havde godt hørt ham snakke om, at han var en ganske habil musikker, men man ved jo aldrig. Men fandme om han ikke, i en pænt stor brændert, gjorde det.

image

image

Var lidt imponeret, selv om han selv syntes, det ikke var helt perfekt. Klokken var ved at være mange, så vi sagde farvel til hinanden, efter en fed aften. Vi gik hver sin vej, men mødtes fem minutter efter, ham med en pandekage i hånden, og mig med en hjemmelavet cheeseburger. Griner.
Dagen efter stod den på afslapning, med god mad, lidt shopping og et par badeture på stranden.

image

image

image

image

Fik også næsten læst, hele min nye bog, af Mette Hayes Jensen. Jizz hedder den. Kan stærkt anbefales. Den er vores tids Hærværk. I ved den af Tom Kristensen. Og kender i heller ikke den, så kom endelig igang, med at læse den.
Ps. Det er nogle syge billeder, de putter på smøgerne hernede. Dette er et af de milde. 🙂

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s