Koh Samui / Thailand # 5

Det er min sidste dag her i Chaweng, inden turen går videre. Så vågnede tidligt, fik lidt morgenmad, og tog på stranden. Der var helt dødt, og havde det hele for mig selv de første par timer. Har lært af min far, at det er den magiske tid, og stemningen er helt speciel på dette tidspunkt. Hvilket den osse var. Skønt.. Men havde planer om at skulle til Discgolf turnering igen, senere på dagen. Men kunne godt mærke, at det gamle knæ, havde en af de rigtig dårlige dage. Så var på tæt på at droppe det. Men havde helt vild lyst, så tog en taxa, og fik ham til at stoppe, ved et apotek på vejen, hvor jeg fik lidt smertestillende medicin. Vi var tretten der havde tilmeldt sig, og gik i en rigtig god gruppe, med nogle rare mennesker. Havde valgt at bruge nogle lidt andre disc end sidst, da varmen og luftfugtighed, gjorde dem helt bløde, og næsten umuligt at spille med. Lavede en birdie på første hul, også var stillen ligesom lagt. Gik første runde i minus 1, og spillede faktisk rigtig godt. På anden runden gik jeg i minus 1 igen, og var pænt tilfreds med, at jeg havde forbedret den danske rekord med en. Men da alle var færdig, og tallene blev lagt samme, viste det sig, at jeg faktisk havde vundet. Min første turnerings sejr nogensinde, og så på den anden siden af jorden. SÅDAN RICKY!!

image

Det lykkedes mig også, at flække en udtørret kokosnød, som de bruge som tee steder. Der skal trods alt en del power til sådan et stunt. Var vist kun en anden, der nogensinde havde gjort det før. Hehe.

image

image

Fantastisk afslutning her i Chaweng, og ligger lige nu på sengen, og skriver disse ord. Er helt vild smadret, men osse en lille smule stolt.. ☺

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s