Koh Samui / Thailand # 4

Skulle ha været på en tur, til et par små øer, syd for Samui idag, men blev desværre aflyst. Men hygger mig nu meget godt alligevel. Når jeg vågner hver morgen, og hiver gardinerne til siden, er det det her der møder mig.

image

Pigerne laver så en dejlig engelsk morgenmad til mig, også kører jeg på stranden, hvis jeg ikke har andre planer. Har været helt perfekt, at komme lidt ned i gear, og bare dase. Vandet er så varmt, at det næsten er for meget. Men der er heldigvis en bruser på stranden, med koldt vand, til de dage hvor der ikke er nogen som helst vind. Og man er ved at smelte.

image

Det meste her i Chaweng, sker langs den fire kilometer lange strandvej. Og var også her jeg fandt en lille skønhedssalon, som kunne vaske lidt af mit tøj. Kom ind, og de var i fuldt gang med at ordne hår, negle osv, på en masse kunder. Bossen sad på gulvet, og filede fødder på en fyr, men styrede det hele med hård hånd. Hun spurgte om mit tøj skulle stryges, og selvfølgelig skulle det det. Men ville lige høre om de hængte det til tørre, eller bruget en tørretumbler. Hader nemlig når mit tøj kryber. Hun sagde de gjorde begge dele, men mest brugte tørresnoren. Kigger mig så lige øjnene, og siger. Men det er ikke for din skyld vi gør det, men for at spare penge. Hvilket jo er fair nok. Men hun slutter så med at sige, meget højt. FUCK YOU. Da hun sad på gulvet, sparkede jeg så hende blødt i røven, og sagde, FUCK YOU TO. Der blev helt stille, og alle kiggede på mig. Men bossen skreg af grin, klappede mig på benet, og sagde hun godt kunne lide min stil, og at de nok skulle gøre det extra godt. Klasse betjening.
Chaweng Beach Road, er meget rolig om dagen, men går helt amok om aftenen. Butikken, restauranter, barer osv, og mennesker over alt. Der er pænt stille i begge ender, men på midten, er det rent party town.

image

image

image

Har været her før, men blev sgu overrasket, da jeg kørte gennem gaden den første dag. Og der lige pludselig lå et kæmpe shopping mall. Hvor fanden kom det fra. Men alting går stærkt, i denne del af verden. Så det burde jo, ikke komme bag på mig.

image

Har også fundet den indre foodie frem igen. Har simpelthen spist som en konge hernede. Men tog nok prisen, for årets grovædder igår. Min aftensmad startede med lidt brucheta med laks, og fik så en kæmpe oksefilet, med pebersovs, og rosmarin bagte kartofler, og diverse grøntsager. Kødet var top top klasse, og gik derfra med smil på læben, og fyldt mave. Syntes så lige, jeg måtte shoppe lidt. Og ca to timer efter, var mine hænder fyldt med poser. Men var blev lidt sulten igen. Så tog ned på, den mest fantastiske Thai restaurant, i byen. Den ligger i en lille sidegade, ned mod stranden, og er ikke helt nem at få øje, på hvis man ikke lige kender den. Fik så aftensmad nr 2, verdens bedste grøn karry med kylling.

image

image

Det er et par der ejer stedet, og fruen der laver maden. Alt er på Michelin stjerne niveau, og er blevet rigtig gode venner med dem. Især konen som altid kommer ud, og labber min ros i sig. Hun er et geni i et køkken, men samtidig super beskeden. Smukt.

image

Så var jeg sgu proppet igen. Så var tid til at komme hjem, og hygge med det sidste afsnit, af House of Cards på Netflix. Elsker den serie. Men på vejen ud for mit hotel, ligger der jo en madbod som altid lokker. Så fik lige et par chili pølser på spyd, og selvfølgelig også lidt af de andre. Min mave var så udspilet, at jeg troede den ville springe, da jeg skulle sove. Men var lykkelige, som et lille barn, juleaften.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s