Koh Samui / Thailand # 3

Onsdag var jeg inviteret til Discgolf turnering, men glemte lidt tiden, da jeg hyggede på stranden. Så fik lige pludselig lidt travlt. Men mig og Spacy, kom afsted, og nåede det i god tid. Så kunne også lige nå at smage, nogen af Nigel og fruens dejlige mini sliders, med pulled pork, inden vi gik igang.

image

Vi var 10 deltagere, og skulle gå to runder af ni huller. Syntes det lød pænt nemt, men blev klogere. Vi delte os op i to grupper med fem på hvert hold, og gik igang.

image

Baner er ikke særlig stor, og hullerne går på kryds og tværs af hinanden, så man skal vi holde øje med de andre inden man kaster. Banen ser umiddelbart nem ud, men der er træer og palmer over alt, så der er ikke meget plads at spille på. Men den er godt lagt, med både forhånd og baghånds huller. Så virkelig en sjov bane. Klokken var 16 da vi gik igang. Og har aldrig spillet i sådan en varme før. Luftfugtigheden var helt vild her midt i junglen, og var fuldstændig gennemblødt efter to huller.  Kunne slet ikke finde mit spil, og ramte alle de træer jeg kunne. Gik en lorte runde i + 5 kast, og lå vist sidst efter første runde. Har ikke noget problem med at tabe. Men hader at gøre det dårligere, end jeg ved jeg kan. Så blev lidt mut.

image

Nigel var cool, og sagde jeg lige skulle lærer banen at kende, og det nå skulle gå bedre i anden runde. Vi fik lidt koldt at drikke, og gik igang igen. Stemningen var rigtig hyggeligt, og fik sgu lidt griner, da der stod en vandbuffalo en meter ude for banen. Alle var super flinke, og heppede lidt på hinanden, men sådan er discgolfere næsten altid.

image

image

Gik langt bedre i anden runde, og gik i par. Det betød at jeg blev nummer 6, med 5 kast op til vinderen, som blev Mark. Men min par runde, betød at jeg fik den danske rekord på banen, og kom på tavlen. Will og Nigel blev nummer to og tre. Så USA løb med alle præmierne. Men skal fandme forbedre den rekord, inden jeg tar hjem. 😉

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s