Koh Samui / Thailand # 2

Tirsdag var det tid til X-Quad tur. Så blev hentet ved 10 tiden, også kørte vi op til Maenam, hvor det højeste bjerg på øen ligger. Der var to franske par, og et australske par, hvilket var dejligt, da franskmænd sjældent taler særligt godt engelsk. Vi fik vores bike, også startede en super tur.

image

I starten tog vi det stille op rolig, og lærte lige dyret at kende. Vejene var gode flade grus veje, og det gik nemt op til det første udsigt punkt.

image

image

Selvfølgelig lå der også lige en ananas mark på toppen, og vi smagte dem til frokost, og de var overdrevet gode, som alle frugter i Thailand er. Udsigten var fantastisk ud over øen, med Koh Phangan i baggrunden.

image

image

image

Der efter gik det så først for alvor i gang. Og de næste par timer, kørte vi så på de mest sindssyge stier. Grus, græs, jord, gamle udtørret floder, og meget sjældent lidt asfalt. Stierne var hullet over alt, vi snakker om store huller, og man skulle være på, hele tiden. Men fuck det var sjovt. Især når vi kørte op ad, hvor den fik den fuld skrue. Vi kom til en kløft, der var fuldstændig grøn. Der kan godt være lidt tørt i Thailand, på denne årstid. Så det var et smukt syn.

image

image

Så kørte vi til basen, hvor vi fik en dejlig frokost, og en hyggelig snak. Fik heldigvis placeret mig sammen med det australske par, og de var mægtig flinke. Delte lidt ud at min viden om øen, da de ikke havde været der før. Og de fortalte mig lidt om Singapore, hvor de lige var kommet fra. Vi kørte så videre med Nick, en af guiderne, som kørte på motorcykel, hele dagen, foran os. Har aldrig set nogen håndtere en motorcykel på den måde.

image

Efter lidt mere sjov kørsel, kom vi til endnu en kløft, hvor vi skulle bade i et vandfald. I starten kunne man ikke se det, men mens vi kravlede rundt på nogle klipper, sagde Nick pludselig. Ricky kig op. To meter lige over mig, sad den største edderkop jeg nogensinde har set, i sit spindelvæv. Dens krop var på størrelse med en stor hånd, og benene var vildt lange. Pigerne var ved at dø af skræk. Men vi kravlede/gik videre på klipperne, også lige pludselig var det der. Vandfaldet. Men ca en 15-20 meter nede i kløften. Hvordan fanden skulle vi kommer der ned?

image

image

Men Nick var helt rolig, og sagde, han kendte en rute ned. Så ned gik det. Og selvom alle blev lidt nervøse, gik det fint, selvom klipperne var vildt udfordrende, glatte og mega stejle. Det sidste stykke var der lidt reb, der hjalp en del.

image

image

Men det var det hele værd. Vi kom i vandet, hvor det var helt roligt, og gik/svømmede igennem flere naturlige pools, som blev smallere og smallere. Til sidste kom vi så til de to pools, hvor to vandfald mødtes. Strømmen var pænt vild tæt på vandfaldene, men fik skuppet mig frem, langs de smalle klipper, og endte lige under det ene. Det var så fedt, og jeg skreg som en lille pige. Der var også en lille naturlig rusjebane, og en tunnel under vandet. Og vi fyre, var helt oppe og ringe.

image

image

image

image

Turen op igen, var en del nemmere da der var noget at ta fat i hele tiden.
Vi kørte tilbage til basen, og sagde tak for en legendarisk tur. Er nok en dag jeg aldrig vil glemme 😁

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s