Koh Samui / Thailand # 1

Rejsen her ned gik fint. Men havde selvfølgelig lagt mine sovepiller i min toilettaske, som lå i min kuffert. Flot Ricky. Så var vågen hele vejen. Så den første halve dag gik med at få sovet ud. Vågnede så søndag, og lagde mærke til at der lå en terrasse. Ikke i forbindelse med mit værelse, men lige et par meter foran. Men udsigten fejlede ikke noget. Både Chaweng Beach og søen har jeg udsigt til.

image

Fik også lejet en knallert, som har det helt specielle navn, Spacy. Kom med det samme til at tænke på filmen, Midt om natten. Hvor Allan Olsen spiller Spacy, den gamle tårnspringer. Havde ikke tænkt så meget over min voldsomme uheld, sidste år i Vietnam. Men det lå åbenbart i kroppen. For da jeg kørte derudad, begyndte mine hænder at ryste helt vildt, og kulde varme bølger fløj gennem min krop. Men her er det mig der bestemmer, så fortalte min krop, at den godt kunne tage det roligt. Og det hjalp efter et par minutter, heldigvis ☺

image

image

Så gik turen til stranden, og da jeg elsker at bade, har jeg virkelig savnet det hele vinteren. Luften var 32 grader og vandet 28. Så jeg fik sgu hurtigt smilet frem.
Mandag kørte jeg så en halv time nordpå, til den lille badeby Maenam. Men var ikke kun pga strander jeg var der. Havde fundet en Discgolf bane. Og var helt pjattet med at skulle spille den. Discgolf er det samme som, frisbee golf, og jeg har spillet det i en 6-7 år, i både Danmark, Sverige, Holland og England.

image

Blev taget god imod af fruen. Og kom hurtig igang med en runde. Nigel som er ejeren, og amerikaner, kom hjem efter runden. Vi har skrevet sammen på Facebook, så han vidst godt hvem jeg var. Blev hurtigt inviteret til turneringer både Onsdag og Søndag. Så mere om Discgolf der. Men mødte også en anden fyr fra staterne, som hed Will. Og blev bare bekræftet endnu engang, i at discgolfere er super flinke typer. Glæder mig allerede til Onsdag.

image

image

image

image

Efter et par runder, og lidt hygge, begyndte sulten at melde sig. Så kørte ned på den lokale strand, og fik lidt frokost og en dukkert. Skønt.. 😜

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s