Santorini / Grækenland # 1

Så er jeg ankommet til Santorini, og bor i den største strand by på øen. Kamari hedder den, og jeg bor ca 5 min fra stranden. Hotellet er vildt hyggeligt, og de er rigtig søde til at hjælpe. Hundene flyder over det hele, og der er en rigtig dejlig familie stemning. Havde et lille problem, med en lidt for lille seng den første nat, men den blev hurtigt skiftet næste morgen. Og som hun sagde i receptionen, du er godt nok også en stor mand.

image

image

Første dag var jeg på stranden hele dagen, og fik hurtigt købt et par badesko, da der er en del sten når man skal bade. Vandet er til gengæld super klart, og da det bliver forholdsvis hurtigt dybt, er det fantastisk at dykke i. Men det specielle ved stranden er at den er helt sort, fyldt med vulkanisk sand og sten. Det er sgu første gang jeg har set det. Men har allerede fundet mit nye strand hangout. Restaurant Sea View, med de bedste strandstole, free Wifi og nogle dejlige mennesker.

image

image

image

image

image

Byen Kamari er en rigtig ferie by, med 50000 indbyggere om sommeren men kun 50 om vinteren. Men her er super hyggeligt, selvom det er langs den fem kilometer lange strand at det meste forgår. Så her sidder jeg hver aften og nyder en drink, og kigger ud på havet, før maden kalder. Her er fyldt med restauranter og barer, men de bedste restauranter ligger i gaderne ned mod stranden.

image

image

image

Men er ellers allerede gået om bord i den græske køkken. Den første aften da jeg ankom, stod den på grillede lammekoteletter, og i dag lidt Græsk salat og Pasta til frokost, og en omgang Grill mix senere på aftenen. Men den bedste mad overraskelse, var en lille dip til brødet, lavet på feta, olivenolie, persille, hvidløg, oregano, og et par hemmeligheder. Den var simpelthen så god. Alt maden var lavet til til top karakter, men det hjælper også lidt på det når man har gjort sit hjemmearbejde på TripAdvisor.

image

Reklamer

2 kommentarer til “Santorini / Grækenland # 1”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s