Santorini / Grækenland # 4

Havde allerede hjemmefra set rigtig meget frem til denne her dag. Skulle nemlig på en mountainbike tur, men heldigvis på noget som de kalder E-bike. Altså en mountainbike, med batteri, som kan hjælpe en op over, de helt vild stejle stigning. Og da de første par timer bare var opad, og det var ca 30 grader, var det helt genialt.

image

Vi startede på stranden i Perissa, og udover mig, var der et par fra London, som var på bryllupsrejse, også de to guider. Vi kørte langs stranden, og havde lige fem minutter til at lære cyklen, gear og batteriet at kende. Også gik det eller opad. Vi kørte kun på små veje, hvor de fleste var af grus. Men var perfekt, da vi havde dem helt for os selv.

image

Første stop var i den lille, men meget smukke by, Megalochor. Som var ca 4000 år gammel, og stammede helt tilbage fra Minoernes tid. Gik rundt i de snoede gade, med små trapper over alt, der førte op til alle lejlighederne. De var bygget ind i klipperne og forbavsende store, og dejlige kølige. Virkelig en flot, og forunderlige by.

image

image

image

image

image

image

Vi cyklede så videre, gennem en masse vinmarker. Og efter små tyve minutter, ankom vi til den lille familie ejet vingård, Gavalas. I gennem 300 år havde deres familie ejet stedet, og vi blev vist rundt, og fik forklaret hvordan de forskellige dele af produktionen forgik. Der var ca fjorten dage, til de skulle til at høste, så stemning var afslappet, og vi fik lov at smage, på tre forskellige vine, i den hyggelige gård.

image

image

image

image

image

image

image

Så forsatte vi turen ud til et View point, hvor Jeremy, fortalte lidt om vulkanen, og resten af øens historie. Var lidt presset, da vi stod 1,5 meter fra kanten, og der var et fald på ca 200 meter. Men gik alligevel med ned af, selvom min hjerne sagde, nej nej, glem det. Og det var jeg sgu glad for. Er træt af den højdeskræk. Men først gik vi ned ad en lille sti, der så ud som om den sluttede på kanten af klippen. Men der lå en trappe, der førte os ned mod en lille kirke. Og det var også her man kunne se et af de kendte steder, som er på mange billeder fra Santorini, nemlig hjertet i klippen. Fedt sted som jeg ellers aldrig ville ha set.

image

image

image

image

image

image

image

image

Den sidste del af turen var ren nedkørsel, og vi kom godt op i tempo, inden vil sluttede vores tur på 22 kilometer, på stranden, med en badetur. Hvilken dag.. Wow

image

De sidste par dage blev så tilbragt på stranden, men sidste aften var jeg i en udendørs biografen, og se Godzilla. Tror det er den hyggeligste biograf, jeg nogensinde har været i. Og at sidde under stjernehimmel og se film, gør bare et eller andet.. Men tak for denne gang, og tak til Anna, for at hjælpe med rejsen. 😀

image

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s