Santorini / Grækenland # 3

Måtte også en tur til den største by på øen, så efter en halv time i bus, ankom jeg til Fira. Blev sad af nede foran byen, og begyndte at gå der op af. Fandt en fed tøj butik, og fik købt et par sko, og glemte lige i sekundet, hvorfor jeg egentlig var kommet. Men blev hurtigt mindet om det, da jeg forsatte op af trapperne, og drejede til højre. Hold da kæft en udsigt. Selvom jeg havde set billeder derfra, fatter man jo ikke hvor smukt der er. Fandt en mini bar, med en super udsigt, og sad og var helt høj, og nød min øl.

image

image

image

image

image

Gik rundt i byen, de næste par timer, og hyggede. Men jo højere jeg kom op, jo bedre blev udsigten. Så selvom det var årets varmeste dag, og jeg svedte som et svin, var det sgu en fed oplevelse. Men helt vildt, så mange fantastiske syn, man får på sådan en tur. Men min favorit, var nok det med trappen. 😉

image

image

image

image

image

Var meningen jeg ville ha spist, på en af de gode restauranter, med konge udsigt. Men varmen tog min appetit, så endte bare med en Gyros souvlakis. Men danm, den var god. Kan klart anbefale Lucky’s Souvlakis hvis i lige kommer forbi Fira, og har brug for en snack.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s