Santorini / Grækenland # 2

Idag havde jeg booket en tur, og blev hentet tidligt om morgenen, af en græsk chauffør, som blev pænt hidsig da han ikke kunne finde alle deltagerne. Tror det Norsk – Sydafrikanske par som også var med, blev lidt skræmt. Mens jeg selv sad og grinede lidt af hans total teater. Men vi kom frem til den sydlige del af øen, i Akrotiri hvor vi skulle starte vores hav-kajak tur. Det var tre franske fyre som stod for det, og de var, skulle det vise sig, totalt afslappet og vildt sjove. Med på turen var også en familie på fire fra Californien.

image

image

image

Efter en kort beskrivelse af ruten og teknikken, sejlede vi afsked, og humøret var højt. Vi sejlede i 10 min og kom rundt om den første klippe, hvor der var bygget en kirke ind i. Klipperne skiftede fra sorte til røde farver, og var fedt at se Red beach ude fra vandet, da man kunne se den var total overfyldt.

image

De næste par timer kom vi også forbi White beach, og djævel grotten som sendte en rungende lyd ud, og nok derfor den havde fået sit navn. Hvergang vi skulle forbi et klippeudspring, blev strømmen lidt vild også var det bare om at gi den gas. Det var nok det sjoveste.

image

image

image

Så var det tid til at slappe lidt af, og vi lagde til ved en lille sten strand, hvor vi havde tid til at bade, snorkel og se de fantastiske klippeformationer under vandet. Sluttede mig til en af vores guider i skyggen, og vi sad og talte lidt om vores forskellige rejser rundt om i verden. De andre sluttede sig til os, og vi holdt en super hyggelig frokost, rundt om maden med vores håndklæder.

image

image

image

image

image

Så gik turen hjem af, og nu var strømme med os, så ind imellem fik den gas, selvom der var lidt bølger. Vi fik også lige prøvet en grotte hvor man sad fast til sidst, og skulle skubbe på klipperne, mens bølger hjalp en fri. Det var godt nok en smal grotte. Med skide sjovt.

image

image

image

image

Da vi kom tilbage, blev der badet, prøvet kajak vendinger, racet om kap osv. De virkede ikke som om de gerne ville af med os, men var osse et godt hold vi var afsked. Så efter lidt nedpakning og sjov var det tid til at sige farvel, og tak for en super dag. Det var en kæmpe oplevelse..

image

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s