Hoi An / Vietnam # 10

På vej til lufthavnen i Nha Trang, kørte min taxa chauffør ind til siden, og sagde pift pift. Forsvandt i 5 Min og kom så tilbage med lidt vand til mig. Prøvede at forklare at jeg havde et fly jeg skulle nå, men han sagde bare, Yes Yes boss og smilede over hele hovdet. Så så jeg vi holdt som nr 3 i kø til et lille værksted. Men 5 minutter efter havde vi fået lidt luft i hjulene (pift pift) , og lidt olie på. Hehe..
Men efter en lille flyvetur på 1 time landede jeg i Da Nang, blev henter af dem fra hotellet, og havde små 30 kilometer til Hoi An, hvor de sidste 11 dage skulle nydes.
Havde fundet et lille homestay hotel på nettet med kun 9 værelser, og det er super hyggeligt. Min lejlighed har både et lille køkken, stort fjernsyn med dvd, en sofagruppe og den mest fantastiske altan med store skydedøre, og udsigt ud over rismarkerne. 😉

image

image

Hoi An er en lille by, men med en gammel bydel der er fyldt med smukke huse, en lille flod, også en masse charme. Ingen motoriseret køretøjer, må kører her, og der gør at der er en helt fantastisk stemning.

image

image

wpid-fotor_139936720386639.jpg

image

image

image

Min første aften her var så dejlig. Gik lidt rundt og hyggede, og prøvede at finde nogle af de gode spisesteder. Var lidt svært da jeg slet ikke kendte gaderne endnu. Så gik ind på en Italiensk restaurant jeg havde hørt om. Fik et bord lige inden for døren, så jeg kunne kigge ud på den hyggelige gade, og samtidig nyde alle de gamle fede Fellini billeder, restauranten var fyldt med. Fik bestilt lidt mad, rødvin og en Saigon beer. Startede med tomat suppe med lidt ingefær, og et par dråber pesto olie. Tror det er den bedste tomatsuppe jeg nogensinde har smagt. Fik så ravioli fyldt med okse, med en pikant tomat/flødesovs og mozerella til. Mmm. Rødvinen jeg havde bestilt var virkelig blød og rund, og lige min smag. Min indre foodie kom så frem, og jeg kunne mærke hvordan roen lagde sig over mig. Sad og talte lidt med nogle ved et af de andre borde, da kokken kom og begyndte at tale italiensk til mig. Han havde troet jeg var italiener, fordi han kunne se jeg nød det så meget. Til dessert fik jeg hjemmelavet vanille is med karamel bagte æbler, drysset med lidt kanel. Hold da kæft en middag. Var helt høj da jeg gik der fra. Gik så over på den anden side af floden, og fik et par drinks og tænkte, den her by er lige noget for mig.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s