Nha Trang / Vietnam # 9

Turen ned af bjerget til Nha Trang var sindssyg smuk. Der var så frodigt pga af det lidt koldere klima. Har aldrig set så grønne bjerge før. Fremgå ikke helt af billederne, da vi holdt ryge pause, lidt højere oppe, hvor Hoan legede model.

image

image

Nede i dalen skulle vi lige ha noget af drikke, og fik øje på nogle glas med slanger og risvin. Skulle virke som viagra, så har haft dolk på i fem dag nu. Ej gas, skulle sgu ikke prøve. Men blev lidt bleg da de fortalte af alle slangerne var fundet lige i området.

image

Efter frokost tog vi ud til et Champa tempel, som var dem der styrede Vietnam og Cambodia fra år 400 til år 1400. Var flot, men gik tempel kold, syntes jeg havde taget min tempel tørn nu.

image

image

Så forslog vi besøgte en lokal fotograf, som jeg havde fundet på nettet. Vi fandt hurtigt stedet og bankede på, men der så helt lukket ud. Men lige som vi var ved at gå, blev døren åbnet, og vi blev budt ind i galleriet af en lille dame. Billederne var sort/hvide og så flotte. Alle taget i Vietnam og mest på landet. Måtte desværre ikke ta billeder, men har fundet dette billede på nettet, som også var min personlige favorit.

image

Om aftenen grillede vi igen, men denne gang med svinekød, oksekød og blæksprutte. Tilbehør, salat med tomat og agurk, ris, chili sovs og store spanske øl. Vildt lækkert og meget lokalt. Alt affald blev smidt på gulvet, og sjovt som jeg hurtigt vænnede mig til det 🙂

image

image

Næste dag var det så endelig min første strand dag. Vild dejlig strand her i Nha Trang, men skulle også være en af de bedste i Vietnam. Mit hotel havde deres private del af stranden, så der lå jeg selvfølgelig, og fik også min frokost her. Den blev hentet på hotellet 2 min væk og blev serveret, men kæmpe sølv låg. Lidt griner på en strand.

image

image

Hele byen er fyldt med russere, med de opførte sig for en gang skyld ordentligt. Så efter nogle konge ribs til aftensmaden, fandt jeg en sportsbar, hvor jeg kunne se Liverpool – Chelsea. Og der var fuldstændig fyldt, mest med englænderer, og stemningen var helt i top. Sad ved siden af en Liverpool fan i baren, og mens vi så og kommenteret på kampen, fik vi tyllet en del drinks.

Vågnede så med kæmpe tømmermænd, til den helt fantastisk udsigt fra 11 etage, hvor mit værelse lå. Og brugte så den sidste dag i Nha Trang på massage, pizza, pasta, shopping og et afsnit af House of Cards på Netflix.

image

Reklamer

4 kommentarer til “Nha Trang / Vietnam # 9”

    1. Tak Sydfrugt. Der er så fantastisk her i Vietnam. Håber i kan lege næste gang. Mangler jo stadig Ha Long Bay. Og kan sagtens se os cruise rundt i bugten, med en Saigon beer i hånden.. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s