Mui Ne / Vietnam # 6

Mui Ne en lille badeby, var næste stop. Og fik et dejligt værelse, lige ud til vandet. Var dejligt med en morfar under parsolen, og lidt læsning i min nye bog.

image

image

Havde brug for lidt hjælp med barberingen, osse på hovedet. Så fandt en lille frisør som hjalp mig. En time tog det hende at klare begge dele, og slap med ca 25 kroner.
Mødte så de andre til den lokale form for BBQ, som foregår ved bordene, og består af grillet gedekød, som man så ruller i rispapir med en masse krydderurter, og dypper i en tofu sovs blandet op med lidt chili. Var super godt. 😉 Så fik vi hot pot, en suppe der var store klumper af meget senet gedekød, grøntsager og nudler, og det var så dårligt at jeg var ved at knække mig, til stor morskab for de andre.

image

Næste dag viste de mig så hvordan man laver fiskesovs. 50 procent ansjoser og 50 procent salt, også vand på og lad det stå 8 til 12 måneder i varmen. Fuck det lugtede dårligt.

image

image

Havnen var et fantastisk syn med alle de farvestrålende skibe. Og blev hurtigt tilbudt at købe lidt seafood, en slags rejer. Men havde jo ikke lige en grill i lommen så sagde pænt nej tak. Inden vi forlod by så vi lige Dunes, en kæmpe sandbanke der ligner en ørken, og er flere kilometer lang. Men med god vind og åbne sår, var det desværre ikke lige stedet for mig. Så tog den på afstand.

image

image

image

image

Reklamer

5 kommentarer til “Mui Ne / Vietnam # 6”

 1. Sidder på en af mine kedelige morgenvagter på vej til Vestafrika. Fedt at se dine billeder og læse dine post tilsatdin gode humor. Håber at du er kommet ovenpå igen efter dit møde den den røde jord i Vietnam;)
  Fortsat god tur derude:)

  1. Fedt jeg kan hjælpe med at få tiden til at gå på en kedelig morgenvagt. Ps Var desværre asfalt og ikke den røde jord jeg havde lidt samkvem med. 🙂

 2. Fantastiske billeder Licky 🙂 ser ud til at du har en super fed ferie og for noget af en oplevelse, bliver fedt at høre om når du kommer hjem 😉 Du må ha en forsat god ferie og nyd lige det smukke natur lidt for mig…

  1. Hey Barby. Har sgu været fantastisk selv om jeg havde et lille set back. Glæder mig til at fortælle røverhistorier når jeg kommer hjem.. Hils kongen af Vanløse 😉

   1. ja så godt du var helt pakket ind, men regnet med det var fordi du savnet nogle piger omkring dig 🙂 dejligt at se der stadig er smil på som altid og du nyder turen !! Skal hilse igen fra Vandløse drengen han siger du skal holde dig væk fra de bjælker/flagstang, det nytter ikke noget at kæmpe med dem 😉 du må har et bravo af et eventyr, på resten af ferien..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s