Mom Da Chim / Vietnam # 5

Så var det tid til at forlade Saigon, og komme op af kysten. Pga af alle mine sår, især inde i højre hånd, måtte jeg nøjes med at kører i bil, og lade drengene ta Vespa’erne. Men selv i bil skal man være påpasselig da der er del okser på vejen.

image

Vi kørte op og så det gamle vietcong center, hvor alle generalerne holdt deres møder. Der var bygget et tempel, som alle de forskellige landsbyer havde splejset om, og der var så dejlig roligt.

image

image

image

Så stod den på lidt frokost, og den tog vi i en hytte, vi lige kørte forbi på vejen. Bøtterne kom frem, også fik vi ellers, salat, grøntsager, oksekød, krydderurter og nudler med soja og lime. Slet ikke dårligt. Og da Hoan havde husket en gaffel, gik det som en leg. For er ikke den store mester med spisepinde, og når man så ikke kan bøje hånden, er det sgu helt umuligt. Bagefter kørte vi mod vores resort, som lå fuldstændig øde, midt i ingenting.

image

Tror vi var de eneste på hele hotellet, så gik en tur på stranden, for at få skyllet mine sår, på hele højre ben. Stranden var fuldstændig øde, og sandet helt perfekt, så gik ud i vandet, og troede så jeg skulle dø.. Fuck det gjorde ondt, med saltvand i såret. Men kom igennem det, og stod så og tænkte på at svømme ud i det, da jeg så dem. En hel flok mørke røde brandmand, ca 6-7 meter ude. Kom hurtigt op af det vand, og senere fortalte jeg det til Hoan. Han fortalte så, at den lille den af kysten, var det sted i Vietnam med flest brandmænd. Og at de skulle brænde helt vild meget. Det sagde jeg så, at jeg gerne ville ha vist. Men fik bare vietnamesisk logik lige i hovedet. Jamen det var nok derfor, der ikke var andre på stranden, var svaret.. 😵

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s