Mekong Delta / Vietnam # 4

Idag startede min Vespa uge, og vi skulle en tur til Mekong Delta, som ligger ca 1 time ude for Saigon. Dejligt at møde nogle søde folk igen, efter turen med dum og dummere. Vi kørte ude mod floden og tog båden over til den anden side, også var vi sgu kommet på landet.

image

Vi kørte lidt rundt og så bla en rejefarm,  hvordan de laver risvin, og de specielle røgelse pinde som de bruger i alle templerne. Frokosten holdt vi på det lokale marked hvor den mest fantastiske seafood blev serveret for os, og selvfølgelig nuc mir. Mmm. Var lidt makabert at se frøerne som var bundet sammen, men stadig prøvede at flygte. Men sådan er det hvis man vil ha frisk mad på disse kanter, hvor køleskabe er en sjældenhed.

image

image

image

image

image

image

image

Nogen af stederne var vejen, eller hvad man skal kalde den, helt umuligt. Men det var skide sjovt at kører rundt der.

image

image

image

image

På vejen hjem køret en tosse lige ud foran mig, med lange træ brædder på skulderen. Normalt ville jeg kunne komme højre om ham, men der var jo ikke plads pga af brædderne, så måtte blokerer bremsen, også gled jeg på røv og albuer. Højre ben, fod, arm, skulder, og begge hænder fik nogle ordentlige brændsår. På ca 10 sekunder stod der 50 mennesker rundt om mig, klar til at hjælpe. Men drengene fra Vespa fik lappet mig sammen, og blev lidt overrasket da de gav mig valget mellem at ta på hotellet eller møde de andre på restaurant. Var faktisk lidt sulten så valgte maden. I kender mig. Var fyldt af adrenalin og det begyndte først at gøre mega ondt, Ca 1 time efter billede nedenunder.

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s