Saigon / Vietnam # 2

Så gik turen til Saigon, og den gik bedre end forventet. Fik undgået alle svindler taxaerne, og var glad for at jeg havde læst lidt på lektien. For kunne se mange andre der havde problemer. Men nåede lige en morfar på hotellet , inden jeg blev hentet af Dam, til en food tour, jeg har bestilt på nettet. Det skulle vise sig at blive en super aften, hvor jeg fik smagt på lidt af hvert.

image

Vi var 13 personer med hver vores knallert fører, alle sammen unge kvinder i national dragt. Vi startede med Pho, der mest almindelige suppe i Nam. Mødte de andre der var fra USA, på nær min side kvinde, som var fra New Zealand. Super sød pige der havde en masse gode rejse tips. Må hellere lige fortælle at der i Saigon bor 11 millioner, og der er ca 9 millioner knallerter. Så trafikken er fuldstændig vanvittigt. Bangkok gange 5. Så lidt af en oplevelse at kører rundt. Med mega sjovt. Vi havde 4 forskellige mad steder, der skulle prøves, og nåede at smage det meste, blandt andet, gedebryst, hele frøer med skind på, en masse grillede grøntsager jeg ikke kendte, egern, og en del seafood. Maden var da stjernen, men at se alle Saigons fem kvarterer, by night fra en Vespa, var også uforglemmelig.

image

image

image

image

image

Der var alt det man kunne spise, og alle de øl man kunne drikke, og det var pænt varmt. Så humøret var rimelig højt sidst sted. Fed start på Vietnam.
Ps. Grillede frø med skind på var klart min favorit.

Reklamer

5 kommentarer til “Saigon / Vietnam # 2”

  1. Sikke en masse du oplever 🙂 Og noget af et menukort du har prøvet.. Håber maven holder 😉 Forsat god ferie og masser af knus herfra

  2. Fedt at følge dig herinde Ricky, du får da oplevet en del:) Fortsat god tur og god bedring ovenpå din lille ulykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s